25.

10:00
Marosvásárhely, Kultúrpalota

Szerkesztőségek figyelmébe – szombaton, Marosvásárhelyen tartja tisztújító küldöttgyűlését az RMDSZ Nőszervezete

2017. november 25-én, szombaton, Marosvásárhelyen 10 órától a Kultúrpalota kistermében tartja tisztújító küldöttgyűlését az RMDSZ Nőszervezete. Az eseményen részt vesz és beszédet mond Kelemen Hunor szövetségi elnök, Porcsalmi Bálint ügyvezető elnök és  Péter Ferenc, az RMDSZ Maros megyei szervezetének elnöke.

Az eseményt megelőzően, 9 órától az RMDSZ Nőszervezetének vezetősége együttműködési megállapodást ír alá a történelmi magyar egyházak nőszövetségeinek képviselőivel.
A küldöttgyűlésre és az együttműködési megállapodás aláírására is szeretettel várják a sajtó képviselőit!

A program ITT érhető el.


25.

10:00
Szováta, közbirtokossági székház, Iszujka utca 1. szám.

Szerkesztőségek figyelmébe – Erdélyi Agrárakadémiát szervez a MIÉRT

Innováció a mezőgazdaságban Erdélyi Agrárakadémiát szervez a Magyar Ifjúsági Értekezlet november 25-én, szombaton Szovátán 10 órától. Köszöntőt mond: Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke, Péter Ferenc, a Maros Megyei Tanács elnöke, Oltean Csongor a MIÉRT elnöke, Birtalan István, a MIET elnöke.

A szervezők sajtó képviselőit is várják az eseményre, amelynek helyszíne: Szováta, közbirtokossági székház, Iszujka utca 1. szám. Az első találkozó témája a gabonatermesztés. Az akadémia programja ITT érhető el.

A rendezvényt a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) és a Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET) szervezi az RMDSZ és a Communitas Alapítvány támogatásával.