Főoldal > Fejér László-Ödön > kapcsolódó hírek száma: 56
800 fénykép legjava
800 fénykép legjava
2013.05.11. | Székelyföld , Kultúra

Székelyföld értékei, Fekete-fehér és Színes kategóriában díjaztak fényképészeket a Székelyföldi Fotobiennále keretében. Az eseménynek kettős szerep jut, hiszen egyben a negyedik alkalommal megszervezett Székelyföld Napok nyitórendezvénye is.


Fejér László Ödön:
Fejér László Ödön: "A nyomdaipart nem lehet tönkretenni egy törvény pontatlan megfogalmazása miatt "
2013.05.09. |

Titi Amzar, a romániai Print Magazine főszerkesztője, és Octav Preoteasa, a Romániai Csomagolásgyártók Egyesületének (APRA) elnöke Fejér László Ödön, Kovászna megyei képviselőhöz fordult segítségért, mert a jelenlegi törvény értelmében a nyomdaiparban tevékenykedő vállalkozások az összforgalmuk után, visszamenőleg 4 évre, még 3 százalékos adót és késedelmi költségeket kell fizessenek.


Újabb sikeres székelyföldi jelenlét Brüsszelben
Újabb sikeres székelyföldi jelenlét Brüsszelben
2013.05.05. | Brüsszel , Székelyföld

Május 9-e Európa Napja, ennek alkalmából az uniós intézmények Brüsszelben és Strasbourgban nyílt napokat tartanak. Szombaton, május 4-én a Régiók Bizottságánál Kovászna és Hargita megye egy-egy standdal képviselte és méltón népszerűsítette Székelyföldet.


Fejér László képviselő számon kéri az egészségügyi minisztérium ésszerűtlen intézkedéseit
2013.05.05. | Egészségügy

Fejér László parlamenti képviselő kérdést intézett az egészségügyi miniszterhez,melyben megkérdőjelezi a május 1-től életbelépő kórházakat érintő változtatások szükségszerűségét, illetve a minisztérium több diszkriminatív intézkedésére is felhívja a figyelmet,ilyen a súlyozott díjszabás/tarif ponderat/, ami az új számok értelmében ugyanazon elvégzett beavatkozásért a biztosító különböző összeget térít meg.

 

 


Sikeres székelyföldi jelenlét Brüsszelben – Nyílt napok a Régiók Bizottságánál
Sikeres székelyföldi jelenlét Brüsszelben – Nyílt napok a Régiók Bizottságánál
2013.05.04. | Brüsszel , RMDSZ

A közelgő Európa-nap alkalmából az uniós intézmények Brüsszelben és Strasbourgban megnyitják kapuikat az érdeklődők előtt, idén az uniós nyílt napokat szombaton, május 4-én tartották meg Brüsszelben. Ez alkalommal el lehetett látogatni az európai régióknak helyet adó épületbe is. 


Fejér: Elfogadhatatlan, hogy ötször nagyobb forgalom után fizetendő adóval sújtsa a Kormány a kis- és középvállalkozásokat
Fejér: Elfogadhatatlan, hogy ötször nagyobb forgalom után fizetendő adóval sújtsa a Kormány a kis- és középvállalkozásokat
2013.04.16. | gazdaság

Választ adott Románia pénzügyminisztere Fejér László Ödön Kovászna megyei parlamenti képviselő kérdésére, melyben a Kormány azon rendeletére kért írásbeli magyarázatot, amely a kis- és középvállalkozásokat hátrányos megkülönböztetésben részesíti az adózási rendszer átalakítása által. A Kormány 8/2013-as rendelete előírja, hogy mindazon vállalkozások, amelyek éves forgalma nem haladja meg a 65.000 euró értéket kötelesek 3 százalékos forgalmi adót fizetni.


Kérdést intézett Fejér László Ödön a pénzügyminiszterhez
Kérdést intézett Fejér László Ödön a pénzügyminiszterhez
2013.04.09. | Képviselőház , gazdaság

Fejér László Ödön kovászna megyei parlamenti képviselő április 8-án, hétfőn, a Képviselőház plénumában a Kormány pénzügyekért felelős miniszteréhez fordult azzal a kéréssel, hogy az felvilágosítást adjon az Országos Takarékpénztárba, Dacia személygépkocsira előfizetők kárpótlását illetően.


Fejér: „Elfogadhatatlannak tartom, hogy a kis- és középvállalkozások további adóterhekkel legyenek lekötve”
2013.03.26. | gazdaság

Kérdéssel fordult Románia pénzügyminiszteréhez Fejér László Ödön Kovászna megyei parlamenti képviselő, a Kovászna Megyei Kereskedelmi Kamara elnökségi tagja, a Kormány azon rendeletével kapcsolatosan, melynek értelmében a kis és középvállalkozások hátrányos megkülönböztetésben részesülnek. A Kormány 8/2013-as rendelete előírja, hogy mindazon vállalkozások, amelyek éves forgalma meghaladja a 65.000 euró értéket, szemben az eddigi 100.000 euróval, kötelesek 3 százalék többletadót fizetni.


Választások az RMDSZ Szeben megyei szervezetében
Választások az RMDSZ Szeben megyei szervezetében
2013.03.01. | Szeben

2013. március 1-én tisztújító küldöttgyűlést tartott a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Szeben megyei szervezete, melyen jelen volt Kovács Péter, az RMDSZ főtitkára, Fejér László felsőháromszéki parlamenti képviselő és Jakab Adorján a MIÉRT elnökségi tagja.


Fejér László Ödön az egészségügyi rendszer hiányosságairól beszélt a Parlamentben
Fejér László Ödön az egészségügyi rendszer hiányosságairól beszélt a Parlamentben
2013.02.12. | RMDSZ , Egészségügy

Az egészségügyi rendszer változásaival kapcsolatosan szólalt fel Fejér László Ödön RMDSZ-es képviselő kedden a Képviselőház plénumában. A Kovászna megyei képviselő a napirend előtti hozzászólásában ellenezte az egységes kifizetési rendszer eltörlését, a korházak visszaközpontosítási folyamatát, és kitért az intézmények jogi státusára, valamint a rákos betegek kezelésének körülményeire.