Főoldal > Márton Árpád > kapcsolódó hírek száma: 79
Egyszerűbbé vált a birtoklevelek kiállítása
2012.12.03. | Parlamenti választások

A 81-es számú, 2O11-es évi sürgősségi kormányrendelet értelmében módosult a telekkönyvi törvény. A kormányrendelet elfogadására vonatkozó 219-es számú, 2012-es évi törvény a 789. számú Hivatalos Közlönyben jelent meg, és november 26-án lépett érvénybe.


Méltányos és igazságos visszaszolgáltatást kér az RMDSZ
Méltányos és igazságos visszaszolgáltatást kér az RMDSZ

A Romániából érkező többezer restitúciós per lebénította a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának munkáját, a kérdést tavaszig rendeznie kell az országnak. Az RMDSZ a természetbeni visszaszolgáltatást szorgalmazza – erről tartott pénteken sajtótájékoztatót Sepsiszentgyörgyön Kelemen Hunor szövetségi elnök, Antal Árpád polgármester, Markó Attila államtitkár és Márton Árpád képviselő.


Illyefalván jártak a jelöltek
Illyefalván jártak a jelöltek

Bodokon bizakodó emberekkel találkoztunk
Bodokon bizakodó emberekkel találkoztunk

Bodokon és Oltszemen bizakodó emberekkel találkoztunk – számolt be szerdai falujárásukról Klárik László, az RMDSZ sepsiszéki és erdővidéki szenátorjelöltje, aki Tamás Sándorral, Kovászna Megye Tanácsának elnökével, Márton Árpád képviselőjelölttel és Fodor István polgármesterrel együtt járta végig a községet.


Összehangolt munka hoz fejlődést
Összehangolt munka hoz fejlődést

Gidófalva Háromszék egyik legjobban fejlődő községe – értékelte Klárik László, az RMDSZ sepsiszéki és erdővidéki szenátorjelöltje, aki Márton Árpád képviselővel és Berde József polgármesterrel kedden a Gidófalvához tartozó összes települést végigjárták.


Háromszéki kampányhírek
Háromszéki kampányhírek

Elsőként tette le a jelölési dossziét az RMDSZ Háromszéken

Pénteken délelőtt hivatalosan is letették a jelölési dokumentációt az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének jelöltjei a Megyei Választási Bizottságnál.


Agrárkonzultáció Háromszéken
Agrárkonzultáció Háromszéken

Rétyen a Kovászna Megyei Szarvasmarha Tenyésztők Egyesületének képviselői, a Kovászna Megyei Agrárkamara, valamint a Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA) helyi vezetői találkoztak a megyei szenátor és képviselőjelöltekkel.


Márton Árpád képviselő napirend előtti felszólalása
2012.10.23. | Megemlékezés

Markó Attila kapta a legtöbb szavazatot
Markó Attila kapta a legtöbb szavazatot

A december 9-én tartandó parlamenti választásokon induló jelöltjeiről döntött csütörtökön este az RMDSZ háromszéki szervezete, ahol a képviselő jelöltek közül Markó Attila, míg a szenátorjelöltek közül Olosz Gergely kapta a legtöbb szavazatot.