Főoldal > Márton Árpád > kapcsolódó hírek száma: 76
Bodokon bizakodó emberekkel találkoztunk
Bodokon bizakodó emberekkel találkoztunk

Bodokon és Oltszemen bizakodó emberekkel találkoztunk – számolt be szerdai falujárásukról Klárik László, az RMDSZ sepsiszéki és erdővidéki szenátorjelöltje, aki Tamás Sándorral, Kovászna Megye Tanácsának elnökével, Márton Árpád képviselőjelölttel és Fodor István polgármesterrel együtt járta végig a községet.


Összehangolt munka hoz fejlődést
Összehangolt munka hoz fejlődést

Gidófalva Háromszék egyik legjobban fejlődő községe – értékelte Klárik László, az RMDSZ sepsiszéki és erdővidéki szenátorjelöltje, aki Márton Árpád képviselővel és Berde József polgármesterrel kedden a Gidófalvához tartozó összes települést végigjárták.


Háromszéki kampányhírek
Háromszéki kampányhírek

Elsőként tette le a jelölési dossziét az RMDSZ Háromszéken

Pénteken délelőtt hivatalosan is letették a jelölési dokumentációt az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének jelöltjei a Megyei Választási Bizottságnál.


Agrárkonzultáció Háromszéken
Agrárkonzultáció Háromszéken

Rétyen a Kovászna Megyei Szarvasmarha Tenyésztők Egyesületének képviselői, a Kovászna Megyei Agrárkamara, valamint a Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA) helyi vezetői találkoztak a megyei szenátor és képviselőjelöltekkel.


Márton Árpád képviselő napirend előtti felszólalása
2012.10.23. | Megemlékezés

Markó Attila kapta a legtöbb szavazatot
Markó Attila kapta a legtöbb szavazatot

A december 9-én tartandó parlamenti választásokon induló jelöltjeiről döntött csütörtökön este az RMDSZ háromszéki szervezete, ahol a képviselő jelöltek közül Markó Attila, míg a szenátorjelöltek közül Olosz Gergely kapta a legtöbb szavazatot.


RMDSZ-képviselők napirend előtti felszólalásai

Az RMDSZ továbbra is az erdélyi magyarokra figyel - Marosvásárhelyen  ülésezett a Szövetségi Képviselők Tanácsa
Az RMDSZ továbbra is az erdélyi magyarokra figyel - Marosvásárhelyen ülésezett a Szövetségi Képviselők Tanácsa


Az RMDSZ győzött a helyhatósági választásokon, és ezáltal újból bebizonyította: a Szövetség megkerülhetetlen politikai tényező, a Kárpát-medencében nem lehet nemzetpolitikáról beszélni az RMDSZ nélkül  - jelentette ki Kelemen Hunor szövetségi elnök vasárnap, a Szövetségi Képviselők Tanácsának (SZKT) marosvásárhelyi ülésén.


Borbély: Az RMDSZ következetesen az egyenlő közelség elvét vallja a magyarországi pártokkal kapcsolatban
Borbély: Az RMDSZ következetesen az egyenlő közelség elvét vallja a magyarországi pártokkal kapcsolatban
2012.06.27. | Aktuálpolitika

„Az erdélyi magyarok mindig kiemelt érdeklődéssel figyelnek arra, ami Magyarországon történik. Az RMDSZ 1990 óta következetesen az egyenlő közelségtartás elvét vallja Magyarországgal, az anyaországgal, a magyarországi pártokkal kapcsolatban, ezen az elven nem változtatunk. Mi örvendünk annak, ha jók a kapcsolataink a magyarországi pártokkal” – nyilatkozta ma, június 27-én Borbély László az RMDSZ politikai alelnöke Mesterházy Attilával, a magyarországi Szocialista Párt elnökével való találkozót követően. A beszélgetésen részt vettek Fekete Szabó András szenátor, Erdei Doloczki István, Márton Árpád és Varga Attila képviselők is.