Molnár Zsolt

Molnár Zsolt

  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


tel.: 0745 884 719

email: molnar.zsolt@rmdsz.ro

Cím:: Temesvár, Forradalom sugárút, 8 számMunkatársak:

Andrásy Noémi - 0745460495, andrasy.noemi@rmdsz.ro
Luncz Tamás - 0720518157, luncz.tamas@rmdsz.ro


Temesváron születtem 1983-ban, négy generációra visszamenőleg bánsági felmenőim vannak. Ugyanitt jártam iskolába a Bartók Béla Elméleti Líceumba, ahol elsajátíthattam azt a szükséges alaptudást és készségeket, amelyekre a Kolozsváron és Marosvásárhelyen végzett egyetemi tanulmányaim során, kommunikáció és közkapcsolatok szakterületen építhettem. Mesterfokú diplomát a civil szervezetek vezetésének és működésének területén folytatott tanulmányaimat követően szereztem, ugyanis meggyőződésem, hogy napjainkban kiemelten fontosak a civil szervezetek, amelyek közvetlenül építik és támogatják közösségeinket.

2009 óta Sógor Csaba európai parlamenti képviselő tanácsadójaként dolgozom. Az elmúlt három évben munkám szorosan az Európai Unióhoz és azon belül Románia helyzetéhez kapcsolódott, sajátos rálátásom volt az Unió belső működésére, annak hazai, közösségünket érintő hatásaira. Tudom, mit kell tennünk, hogy sikeres európai polgárok legyünk.

Meggyőződésem, hogy a magyaroknak van jövőjük a Bánságban. Úgy gondolom, hogy mi vagyunk az a generáció, amelynek felelősségteljesen, lendületesen és hatékonyan kell közösségeink képviseletét ellátnia. Nekünk kell megteremtenünk azt a jövőt, amely bizalmat és biztonságot nyújt, azt a jövőt, amelyben élni szeretnénk.

Idén volt a tízéves érettségi találkozóm, és nagyon sok sikeres, lendületes volt diáktársammal volt alkalmam újra egy kis időt eltölteni. Jó volt látni, hogy azok az emberek, akikkel annak idején együtt koptattuk az iskola lépcsőit, ma már sikeres szakemberek, többgyermekes szülők.

Bízom benne, hogy együtt össze tudjuk fogni a temesvári magyar közösséget, és a fiatalokra alapozva építhetjük fel itthon jövőnket.