A jó példa követendő

2012.05.15. | Sepsiszentgyörgy , Önkormányzati választások , Kézdivásárhely
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


A jó példa követendő

Kedden tett látogatást Bokor Tibor polgármesterjelölt irodájába Antal Árpád András Sepsiszentgyörgy polgármestere.

A megyeszékhelyi elöljáró jótanácsokkal, tapasztalatokkal látta el a még feladatra váró jelöltet, és kiemelte, hogy jó ötlet volt megismerni a kézdivásárhelyiek és a környékbeliek igényeit, négy évvel ezelőtt ő is ezt tette, és még a mai napig is azokból a válaszokból építkezik.

A tapasztalatcsere során Antal Árpád polgármester és Bokor Tibor polgármesterjelölt arról tanácskoztak, hogy hogyan tehető Kézdivásárhely egy élhető várossá, amilyenné Sepsiszentgyörgy vált. Antal Árpád szerint sokat kell dolgozni, és mindig az emberek igényeit kell szem előtt tartani. „Nagyon jónak tartom, hogy Kézdivásárhelyen is megkérdezték a város és a hozzá tartozó falvak lakóit, hogy ők mit szeretnének látni, szerintük milyen fejlesztésekre van szükség. Négy évvel ezelőtt Sepsiszentgyörgyön is elvégeztük a városi konzultációt, annak eredményei még ma is tevékenységeink alapjául szolgálnak” – emelte ki Antal Árpád András polgármester.

A találkozó során szóba került Kézdivásárhely vízhálózatának teljes felújítása is, amely közös megvalósítás lesz a Kovászna Megyei Tanáccsal. Az elöljárók megegyeztek arról, hogy még ebben az évben hozzáfognak a munkálatokhoz, és három éven belül befejezik a teljes vízhálózat felújítását.

„Nagyon hasznoknak tartom a mai találkozást Antal Árpád polgármesterrel, mert úgy gondolom, hogy a jó példa mindig követendő” – zárta Bokor Tibor.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.