Antal Lóránt: Brüsszelben is képviseljék a fiatalokat!

2014.05.20. | Kolozsvár , európai parlamenti választások

Antal Lóránt: Brüsszelben is képviseljék a fiatalokat!

Fotó: Csedő Attila

„Sokan és sokfélét mondanak a fiatalokról, de nagyon kevés ezek között a pozitív és konstruktív üzenet, így nem csoda, hogy nem csak a politikától, de a közösségi felelősségvállalástól és a közügyek gyakorlásától is egyre eltávolodnak. Mi a kampány során azzal foglalkoztunk minden lehetséges fórumon keresztül, hogy megváltoztassuk ezt a negatív hozzáállást” – összegezte kampányának célját Antal Lóránt, az RMDSZ és a MIÉRT közös európai parlamenti képviselőjelöltje kolozsvári sajtótájékoztatóján.

„Az utóbbi hetekben megtettünk több mint 18 ezer kilométert, 62 településen találkoztunk fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt. A sikeres fiatalokról szóló videókkal és információkkal 486012 személyhez jutottunk el, a kisvideókat pedig 19227-en tekintették meg”– sorolta a statisztikákat a fiatalok jelöltje.

Antal Lóránt szerint május 26-án folytatni kell a megkezdett utat, hiszen a fiatalokra oda kell figyelni, észre kell venni azt, hogy milyen problémáik vannak, és segíteni kell őket abban, hogy elérjék álmaikat.

„A sikeres fiatalok támogatásához szükség van arra, hogy Brüsszelben is legyen olyan személy, aki képviseli az érdekeiket. Közösségi ügy tehát az, hogy május 25-én elmenjünk szavazni” – szögezte le az ifjúság EP-képviselőjelöltje.

A mai sajtótájékoztatón jelen volt Máté András Levente parlamenti képviselő, az RMDSZ Kolozs megyei szervezetének elnöke, Vákár István, a Kolozs Megyei Tanács alelnöke, Lőrinczi Zoltán, a Kolozs megyei tanács RMDSZ-es frakcióvezetője, valamint Geréd Imre helyi tanácsossal.