Antal Lóránt üdvözölte Nagyváradon a YEPP-karavánt

2014.05.15. | Ifjúság , MIÉRT , Bihar , európai parlamenti választások

Antal Lóránt üdvözölte Nagyváradon a YEPP-karavánt

Fotó: Csedő Attila

Antal Lóránt, az RMDSZ és a MIÉRT közös európai parlamenti képviselőjelöltje ma délelőtt Nagyváradon találkozott az Európai Néppárt Ifjúsági szervezetének karavánjával. A Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT), nevében Szabó József elnök köszöntötte a YEPP küldöttségét.

„Romániai és európai gond is egyaránt, hogy fiatalok tömegei idegenednek el a politikumtól, és döntenek úgy, hogy nem mennek el szavazni, így éppen a saját jövőjük az, amelyet ily módon szabotálnak. Én kampánykörutam minden egyes pontján hangsúlyozom, hogy mennyire fontos az, hogy éljünk a demokrácia adta jogainkkal s az, hogy elmenjünk szavazni. Erdélyben a közösségünk erejét kell erősítsük minden egyes leadott szavazattal május 25-én, hiszen annyian vagyunk, ahányan elmegyünk szavazni” – magyarázta Antal Lóránt.

A Szófiából Románián át Brüsszelbe tartó karaván célja, hogy minden egyes állomáson arra bíztassa a fiatalokat, hogy menjenek el szavazni május 25-én. A nagyváradi megállót követően a YEPP karavánja a magyarországi ifjúsági szervezettel, a Fidelitas küldöttségével találkozik.