Befejezte 24 órás kampánymaratonját Cseke Attila

2012.11.28. | Parlamenti választások , Bihar
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Befejezte 24 órás kampánymaratonját Cseke Attila

Kedd reggel fejezte be Cseke Attila képviselőjelölt 24 órás kampánymaratonját, majd a Bihar megyei RMDSZ székházában számolt be tevékenységéről a sajtónak.

A kampánymaratont Cseke Attila Érkörtvélyesen kezdte, ahol a vízhálózat elosztó csapjainak a felszerelésében segédkezett, majd Érmihályfalván segített járdát építeni, a városi parkban világítótesteket szerelt fel, majd pedig szemetet szállított. Innen Micskére utazott, ahol meglátogatta a település cipőgyárát és elbeszélgetett a munkásokkal. Érszőllősön a falu utcáit járva találkozott a helyiekkel, majd részt vette a berettyószéplaki kártyabajnokságon. Ezt követően Cseke Attila a tóti fiatalokkal tartott megbeszélést. Ebből kiderült, hogy az autópálya munkálatainak leállítása miatt milyen sokan lettek munkanélküliek, főleg fiatalok. A munkahelyek problémájánál maradva, Cseke Attila elmondta, hogy az ottományi pékségben tett látogatása alkalmával az ott dolgozó pék a szakemberek hiányára hívta fel a figyelmét.

Tóti után következett a Cseke Csapat – Margittai RMDSZ közötti focimérkőzés a margittai sportteremben, amely kettő-kettős döntetlennel zárult. Éjfélkor a jelölt a margittai kórház sürgősségi ügyeletén tett látogatást, majd a mentőszolgálatnál beszélgetett el a szolgálatot teljesítőkkel. A mentőszolgálat emberei elmondták, hogy járműveik kiöregedtek, sok a meghibásodás, rengeteg pénzbe kerül a karbantartás. Cseke Attila szerint mihamarabb gyakorlatba kellene ültetni azt az egyezményt, amely a mentőszolgálat korszerű mentőautókkal való ellátására vonatkozik és amelyet még az ő minisztersége alatt kezdtek el.

A monspetri pálinkafőző meglátogatása után az ottományi pékség következett, majd Cseke Attila a szalacsi éjjeliőrökkel teljesített szolgálatot a falu utcáin. Hajnalban az érmihályfalvi határban szántott, végezetül pedig egy mihályfalvi edzőteremben egy kis reggeli tetedzéssel vezette le az elmúlt 24 óra fáradalmait.

Zárásként Cseke Attila átadta a stafétát Szabó Ödönnek, mégpedig egy pár kesztyű formájában, amelyet a mihályfalvi munkálatok alatt viselt.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.