Beindult az online sajtóakkreditáció az RMDSZ 11. Kongresszusára

2013.05.13. | Kongresszus

Beindult az online sajtóakkreditáció az RMDSZ 11. Kongresszusára

2013. május 25-én, Csíkszeredában kerül sor a Romániai Magyar Demokrata Szövetség 11. Kongresszusára. Az esemény, amelynek a Csíkszeredai Sportcsarnok (Stadion utca 1. szám) ad otthont, szombaton 10 órakor kezdődik.

Az RMDSZ honlapján mától, május 13-tól indul az online akkreditáció, amelyet a www.rmdsz.ro/press címen lehet elérni. Itt, a kongresszuson részt venni kívánó sajtó képviselői regisztrálhatnak 2013. május 17-ig, jelezve technikai igényeiket. Az online-akkreditációt követve, az újságírók folyamatos tájékoztatást kapnak a Szövetség kongresszusi előkészületeiről, valamint a fontos tudnivalókról.

Fontos, hogy amennyiben élő közvetítéshez szükséges stúdiót kívánnak felállítani, jelezzék ezt a megadott online-felületen.

A Kongresszuson csak sajtóakkreditációval rendelkező újságírók vehetnek részt.

Kongresszussal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak Nagy Debreczeni Hajnalhoz (tel: 0720-072015, e-mail:press@rmdsz.ro) és Románszki Zsuzsához (tel:0743-357340, e-mail: romanszki.zsuzsa@gmail.com).