Csehi Árpád Szabolcs: Köszönet a bizalomért! Köszönet a támogatásért!

2012.06.11. | Önkormányzati választások , Szatmár , Választások napja

Az RMDSZ Szatmár megyei szervezete nevében a helyhatósági választások után őszinte köszönet szeretnénk mondani minden támogatónknak.

Azok, akik szavazatukkal támogatták érdekvédelmi szervezetünket, olyan erőt képviselnek, amelyet nem morzsolhat fel egy többpárti szövetség. Az RMDSZ most is a megye legerősebb politikai szervezete, hiszen az egység, amelyet képvisel a szatmáriak egysége, nem egymásnak ellentmondó doktrinákat valló pártok választási koalíciója.

A szatmáriak egysége volt az az erő, amely révén számszerűen az RMDSZ túl tudta szárnyalni a 2008-ban megszerzett szavazatok számát. Csak Szatmárnémetiben több mint 10 százalékkal szerzett több szavazatot az RMDSZ, azonban, amint az eredmények ezt elárulják ez a többletszavazat nem volt elég a teljes győzelemhez.

Az RMDSZ a következő négy évben is azt kívánja képviselni, mint eddig is: a Szatmár megyei lakosok érdekeit. Ahogy tette ezt az elmúlt két évtizedben is, teszi a dolgát a következő években is.

Köszönjük a támogatást és a bizalmat.

Folytassuk Szatmár megyéért!

Tisztelettel,