Egyetemi szakmai gyakorlatokat támogat az RMDSZ

2017.04.12. | Communitas

Egyetemi szakmai gyakorlatokat támogat az RMDSZ

További pályázatot hirdet a Romániai Magyar Demokrata Szövetség, ezúttal az egyetemi tanrendben szereplő szakmai gyakorlatok résztámogatására. A pályázat lebonyolításával a Communitas Alapítványt bízta meg.

A kiírásra olyan jogi bejegyzéssel rendelkező civil szervezetek, alapítványok pályázhatnak, amelyek egyetemi háttérintézményként működnek, vagy szoros szakmai együttműködésben tevékenykednek az egyetemi oktatással.

Támogatásban csak csoportos pályázatok részesülhetnek, abban az esetben is, ha a szakmai gyakorlat egyénileg valósul meg. A szakmai gyakorlatnak önálló, kreditpontot érő tárgyként kell szerepelnie a tanrendben, vagy egy adott tantárgy teljes értékű gyakorlatának kell lennie.

Egy szervezet legfentebb két pályázatot nyújthat be. Az elbírálás során pedig előnyben részesítik az önálló tárgyként megjelenő szakmai gyakorlatok támogatására vonatkozó kérelmeket.

Április 19-től pályázni postai úton, valamint online felületen is lehet. A pályázat feltételei és bővebb információk a Communitas Alapítvány honlapján találhatók. Bővebb információk a Communitas Alapítvány titkárságán is igényelhetők, a 0264-594 570, 0723-250 324, 0736-444437 telefonszámokon, valamint a communitas@rmdsz.ro e-mail címen.

Hanganyag:
Sólyom Réka nyilatkozata