Egységesen tudunk erősek maradni Erdélyben

2014.05.16. | Ifjúság , Bihar , európai parlamenti választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Egységesen tudunk erősek maradni Erdélyben

Fotó: Csedő Attila

Antal Lóránt, az RMDSZ és a MIÉRT közös, ifjúsági európai parlamenti képviselőjelöltje bihari tartózkodása során ellátogatott Margittára is, ahol fiatalokkal találkozott egy fórum keretében.

„A politikán keresztül tudjuk az elképzeléseinket megvalósítani, de ahhoz, hogy a kezdeményezésekben részt vegyünk, nem kell feltétlenül választott funkciónk is legyen, mindössze arról van szó, hogy ideje lenne, hogy bátorságunk legyen csatlakozni egy adott politikai alakulathoz, s felvállalni annak elveit” – magyarázta a fiataloknak Antal Lóránt, majd elmondta: fontos, hogy erdélyi magyarokként megértsük azt, egységesen tudunk erősek maradni.

 

Antal Lóránt kitért arra is beszédében, hogy szükség van arra is, hogy felfigyeljünk és támogassuk azokat a fiatalokat, akik pozitív példaként szolgálhatnak a többiek számára, olyan fiatalok, akik szembe mertek menni azzal, amit mások szerettek volna tőlük, amiről mások gondolták, hogy fontos, s megvalósították a saját álmaikat.

 

„Az álmok megvalósításához szüksége van mindenkinek egy támogató környezetre, amelyet a fiataloknak az Európai Unió és az pályázatai biztosítani tudnak. Ehhez azonban nélkülözhetetlen a megfelelő képviselet, hogy célzottan azt kérjük, azért lobbizzunk, amire valóban szükségük van az erdélyi, magyar fiataloknak. Ehhez azonban elengedhetetlen egy megelőlegezett bizalom: a szavazat. Május 25-én a közösségünk ereje és a további fejlődésünk elősegítése a cél. Ezért voksolunk!” – magyarázta Antal Lóránt, EP-képviselőjelölt.

 

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.