Első alkalommal szervez országos Táncházkaravánt a MIÉRT

2015.10.28. | MIÉRT
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Első alkalommal szervez országos Táncházkaravánt a MIÉRT

Rendhagyó Táncházkaravánra kerül sor a MIÉRT szervezésében, az elkövetkező öt hétvégén, öt helyszínen perdülnek táncra gyerekek és felnőttek egyaránt. A karaván állomásai: Brassó, Medgyes, Sepsiszentgyörgy, Zilah és Nyárádszereda.

András Lóránd programfelelős kiemelte: a kezdeményezés célja a tánc és a népi muzsika megismertetése mind a felnőttekkel, mind pedig a fiatalokkal. Minden helyszínen tánctanítással összekötött táncházra kerül sor, ahol a résztvevők közösen tanulhatnak, szórakozhatnak – a minőségi zenét a Következő Zenekar biztosítja. Az öt helyszín a maga jellegzetességeivel, sajátosságaival próbál egy különleges élményt nyújtani gyerekeknek, felnőtteknek, szervezőknek egyaránt.

Hétvégén, elsőként Brassóba látogat a Táncházkaraván. A szervezők október 30-án, pénteken 7 órától a Szent Imre Házban szeretettel várnak minden táncolni vágyó, zenét kedvelő érdeklődőt! Bővebb információk az office@miert.ro címen igényelhetők.

A karaván támogatói az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala és a Bethlen Gábor Alapítvány. Helyi partnerek a Brassó Megyei Ifjúsági Tanács (BIT), a Háromszéki Ifjúsági Tanács (HÁRIT), a Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (SzIT), a Nyárádszeredai Ifjúsági Szervezet (NyISz) és a Medgyesi MADISZ.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.