Erdélyi Értékek Karaván - Kolozs megyében

2012.12.06. | Kolozs , Parlamenti választások

Erdélyi Értékek Karaván -  Kolozs megyében

Kolozs megyébe utazik az RMDSZ által szervezett “Erdélyi Értékek” nevet viselő szorványkaraván. December 6-án, csütörtökön Désen kerül sor az esti műsorra, a Művész (Arta) Moziban, este 18 órától. Fellépnek a dési Aranyeső néptánccsoport, Szabó Zoltán, a Médiabefutó felfedezettje, Zsók Levente, az Erdélyi Humorfesztivál nyertese és a Showder Klub humoristája, illetve a Kolozsvári Magyar Opera művészei. Előadás előtt Bodor László, az RMDSZ program és ifjúságért felelős főtitkárhelyettesének beszédét hallhatjuk.

Aranyosgyéresen pénteken, december 7-én este 19 órától, a Városi Művelődési Ház színpadán lép fel az aranyosgyéresi és a széki Fekete-Piros néptánccsoport, valamint az aranyosegerbegyi Árvalányhaj kórus. Nem marad el Szabó Zoltán könnyűzene produkciója, Zsók Levente humorjelenete, és a rendkivüli közönség sikernek örvendő Operettvarázs sem. Előadás előtt Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke, és Sógor Csaba, EP-képviselő mond beszédet.