Eszmecsere a bánsági magyar vállalkozókkal

2013.09.13. | gazdaság , Temes

Eszmecsere a bánsági magyar vállalkozókkal

Bánsági magyar vállalkozókkal találkozott Molnár Zsolt parlamenti képviselő tegnap, szeptember 12-én a temesvári Kós Károly Közösségi Központban. A találkozó célja a bánsági magyar vállalkozók igényeinek felmérése, illetve szakmai és közösségi téren együttműködési lehetőségek megvitatása volt. Az eseményen jelen volt Halász Ferenc, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Temes megyei elnöke is.

„Nagyon fontos volt számomra, hogy egyeztessünk a bánsági magyar vállalkozókkal, ugyanis kölcsönösen kell segítsük egymást a magyar közösség megmaradása érdekében. Sokat érhetünk el együtt, ha élni tudunk azokkal a lehetőségekkel, amelyek elénk tárulnak” - fejtette ki Molnár, majd ezt követően vázolta a bukaresti törvényhozás őszi témáit, valamint az RMDSZ prioritásait. A képviselő szakmai párbeszédre szólította fel jelenlévőket a politikai és a vállalkozói szféra közötti együttműködés bővítése céljából, a helyi magyar közösség gyarapodása érdekében. Molnár Zsolt parlamenti képviselő elmondta, hogy rendszeresíteni szeretné ezeket a találkozókat és a képviselői munkában is számít a vállalkozók észrevételeire, javaslataira.