Európai jövőre és a magyar közösség erős képviseletére szavazott Winkler Gyula

2012.12.09. | Hunyad , Parlamenti választások

Winkler Gyula EP-képviselő, az RMDSZ Hunyad megyei elnöke a magyar közösség erős és következetes képviseletére, Hunyad megye európai jövőjére szavazott vasárnap Vajdahunyadon.

„Úgy értékelem, az elmúlt húsz év legfontosabb parlamenti választása a mai választás. Én az európai Hunyad megyére szavaztam, az európai Erdélyre, európai Bánságra, európai Székelyföldre és az európai Romániára. Szavazatommal az egyetlen olyan politikai programot támogatom, amely ezek megvalósítását tűzte ki célul. Az egyetlen olyan érdekképviseleti szervezetet támogatom, amely 23 éve ugyanazokért a célkitűzésekért dolgozik, ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a logóval működik,  ugyanabban az európai jövőképben hisz, mint megalakulásakor. A magyar közösség következetes és erős parlamenti képviseletére szavaztam, Románia európai jövőjére szavaztam” – jelentette ki Winkler Gyula a szavazást követően.

Vajdahunyadon ugyanott szavazott Takács Aranka vajdahunyadi képviselőjelölt és Pogocsán Ferdinánd Déva-Vajdahunyad-Hátszeg szenátorjelöltje is.