Fő az egészséges táplálkozás és az egészséges szavazás

2012.06.07. | Kolozsvár , Önkormányzati választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Fő az egészséges táplálkozás és az egészséges szavazás

Étkezzetek egészségesen, szavazzatok egészségesen Eckstein-Kovács Péterre” – javasolta Padurean Sándor sztárszakács csütörtökön délelőtt a kolozsvári Széchenyi téren, ahol az RMDSZ kolozsvári polgármesterjelöltjével az egészséges táplálkozásra hívta fel a figyelmet. Az eseményre jelképesen egy ismert gyorsétterem előtt került sor. 

Padurean és Eckstein-Kovács Péter kisebb zöldséges-gyümölcsös standdal lepték meg a Széchenyi téren sétálókat. Eckstein-Kovács Péter a kolozsvári RMDSZ polgármesterjelöltje friss hagymával, paradicsommal, sárgarépával és salátával kínálta az arra járó embereket. Padurean Sándor sztárszakáccsal együtt hívták fel az arrajárók figyelmét az egészséges életmód elengedhetetlen feltételeire. „Az vagy, amit eszel” - hangoztatta a sztárszakács, aki ismertette az egészséges táplálkozás előnyeit és módszereit. Az esemény megerősítette: Eckstein-Kovács Péter az egészséges táplálkozás, az egészséges életmód híve. Ezt bizonyítja a programjában megjelenő Kolozsvári Kertek programpont is, amelynek keretein belül 500 négyzetméteres parcellákat szeretne a kolozsváriak rendelkezésére bocsátani kertészkedés, kikapcsolódás céljából. Ez által szeretné elősegíteni a friss zöldségek és gyümölcsök termesztését az egészséges táplálkozás érdekében.
 

A polgármesterjelölt a stand mellett elhaladó hölgyeket a szórólapok és golyóstollak mellett virággal is meglepte: kézfogásokkal, mosolyokkal és jókívánságokkal volt fűszerezve a mai esemény.

Eckstein-Kovács Péter és Padurean Sándor sztárszakács kisebb zöldséges-gyümölcsös standdal lepték meg a Széchenyi téren sétálókat Eckstein-Kovács Péter és Padurean Sándor sztárszakács kisebb zöldséges-gyümölcsös standdal lepték meg a Széchenyi téren sétálókat Eckstein-Kovács Péter és Padurean Sándor sztárszakács kisebb zöldséges-gyümölcsös standdal lepték meg a Széchenyi téren sétálókat
Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.