Folyamatosan zajlanak a Temes megyében a lakossági fórumok

2012.11.27. | Parlamenti választások , Temes

Az RMDSZ Temes megyei szervezete a kampány második felében kistérségi és lakossági fórumokat szervez, ezeket a találkozókat minden választókörzetben meghirdetik. Az érdeklődőknek lehetőségük adódik arra, hogy gondjaikra és problémáikra közvetlen módon felhívják a figyelmet és az RMDSZ jelöltjeivel együtt megoldásokat találjanak az elkövetkezendőkben.

Ezen a héten Molnár András, Molnár Zsolt és M-Kiss András temesvári jelöltek a város különböző negyedeiben találkoztak a magyar választókkal, Halász Ferenc képviselőjelölt a helyi Magyar Házban ingyenes orvosi tanácsadást szervez a közösség számára. A találkozók eközben vidéken is zajlanak, a Szövetség képviselő- és szenátorjelöltjei folyamatosan keresik fel a magyarlakta településeket. Így Kaba Gábor szenátorjelölt, valamint Tóth Gábor, Takács Mihály és Komsa-Katona Julianna képviselőjelöltek a megye nyugati és déli felében szerveznek kistérségi és települési találkozókat, Szabó Béla szenátorjelölt, valamint Păştean Erika, Kiss Károly és Kiss Endre képviselőjelöltek pedig a megye keleti felében találkoznak a magyarokkal.

A Temes megyei RMDSZ az idei kampány alatt ismét beindította az ingyenes jogi tanácsadási szolgálatát is. Molnár András ügyvéd, az RMDSZ temesvári képviselőjelöltje, keddenként fogadja az érdeklődőket. Molnár elmondta, hogy mindenkit meg illet az ingyenes tájékoztatás és ezúton is Temes megyei RMDSZ megoldásokat szeretne javasolni az érdeklődők jogi problémáira. „A tanácsadást azonban nem csak a kampány idejére biztosítjuk a bánsági magyarok számára, állandósítani fogjuk ezt a tevékenységet, mert erre a szolgáltatásra folyamatosan szükség van” – nyilatkozta Molnár András.