Folytatja kampánykörútját Király András

2012.11.28. | Parlamenti választások , Arad

November 27-én Zádorlak, Fennlak, Székesút és Németszentpéter falvakat látogatta meg Király András oktatási ügyekért felelős államtitkár, az RMDSZ Arad megyei képviselőjelöltje. Király elmondta, hogy feltett szándéka a körút folyamán minden olyan településre is eljutni, ahol kisebb számarányban élnek magyarok.

Önkéntesek kíséretében ajtóról ajtóra kereste fel Arad megye szórvány falvaiban a magyar családokat Király András képviselőjelölt. Az RMDSZ színeiben képviselői mandátumért induló Király felhívta az ott élő magyarok figyelmét a december 9-i választások fontosságára. Elmondta, hogy csak összefogással és felelősségteljes választással biztosíthatnak egy biztonságos jövőt a magyar közösség tagjainak. „December 9-én mindannyiunknak az urnákhoz kell járuljunk, mert minden szavazat számít. Minden pecsét, amelyet nem az RMDSZ jelöltjeire adunk, a román pártok képviselőit erősíti”- részletezte Király Németszenpéter magyar ajkú lakóinak.