Folytatja kampánykörútját Máté András Levente

2012.11.13. | Kolozs , Parlamenti választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Folytatja kampánykörútját Máté András Levente

Mákófalvát és Bogártelkét ajtóról ajtóra járta végig hétfő délután önkénteseinek és a helyi RMDSZ tagjainak társaságában Máté András Levente, Kalotaszeg képviselőjelöltje.

Az eredetileg Inaktelkére is betervezett hétfői látogatást stábommal egy későbbi időpontra halasztottuk, mivel legnagyobb örömömre nagyon sok magyar emberrel sikerült e két Egeres községhez tartozó településen szóba állni, és semmiképpen nem akartam elsietni körükből – tájékoztatott a jelölt. Sokan ismerősükként köszöntöttek, jóleső érzés tudni, hogy számíthatok rájuk, hiszen tudják: mindig számíthattak rám. Pontosan tudják, hogy én nem csak négyévente látogatom meg őket, folyamatosan jelen voltam, ha hívtak, ha segítségre volt szükségük, mint ahogy azt is mindig őszintén elmondtam, amikor  véges lehetőségeim okán nem jártam sikerrel gondjaik orvoslásában. Különösen örülök annak, hogy tisztában vannak vele, mennyire fontos az, hogy Kalotaszegnek magyar képviselője legyen a következő négy évben is.  Egeres község többi településére szerdán érkezik Máté András ajtóról ajtóra karavánja.

Kalotaszentkirályra Póka András György polgármester meghívására érkezett Kalotaszeg RMDSZ-es képviselőjelöltje, ahol hétfő este 19 órától a „Tüzet viszek” erdélyi turné keretében Herczku Ágnes és zenekara népzenei koncertjén vett részt a helyiekkel. Büszke vagyok arra, hogy Kalotaszentkirályon, Kolozs megye példás magyarlakta településén a helyi emberek bölcsességének köszönhetően az önkormányzati választáson kimagasló eredményt sikerült elérniük a szövetség képviselőinek – mondta Máté András. Vákár István szenátorjelölttel köszönetet mondtak Kalotaszentkirálynak, és reményüket fejezték ki az iránt, hogy ez a bölcsesség december 9-én is sikerre viszi majd közös magyar ügyünket. A zsúfolásig megtelt kultúrotthonban a meghívottak fiatalokkal és idősekkel együtt örülhettek a Fölszállott a páva házigazdája, Herczku Ágnes kimagasló művészi teljesítményének.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.