Gyermekeink, unokáink jövőjéért dolgozunk

2012.11.18. | Szilágy , Parlamenti választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Gyermekeink, unokáink jövőjéért dolgozunk

Seres Dénes, a Szilágy megyei RMDSZ elnöke köszöntötte a közönséget Szilágynagyfaluban, az „Erdélyi Értékek” nevet viselő karaván harmadik megállójának helyszínén.

 „Az ember ahogy öregszik, egyre inkább erősödik benne a felelősségérzet, amelyet a gyerekei jövője iránt érez. Mindent amit teszünk értük tesszük, gyermekeinkért, unokáinkért dolgozunk.” - mondta el Seres, kiegészítve - „Ahányan leszünk december kilencedikén az urnáknál, akkora ereje lesz a magyarságnak az elkövetkező négy évben. Nagy harc, nagy kihívás áll előttünk, a lenni vagy nem lenni harca. De nem egymás ellen kell küzdenünk ebben a harcban, hanem a válság, a munkanélküliség, a magyarellenesség ellen. Sikert kívánok önmagunknak, mindannyiunknak, mert mindannyiunk kihívása, sikere lesz ez.”  
 
Ilyés Gyula, az önkormányzatokért felelős főtitkár helyettes kiemelte: „Akkor jövünk rá mit jelent az RMDSZ, mekkora súlya és milyen fontos szerepe van, ha már nem vagyunk ott, ahol a döntések születnek. Ezt mi már sajnos Szatmárnémetiben tapasztaltuk, amikor elveszítettük a polgármesteri széket. Ne hagyjuk, hogy ez országos szinten is megtörténjen. Ott kell lennünk, ahol a döntések születnek. Helyi szinten is, megyei szinten is, országos szinten is. Mert más a mi ügyeinket nem vállalja, a magyarokat nem fogja senki más képviselni.”

Erdélyi Értékek Karaván Erdélyi Értékek Karaván Erdélyi Értékek Karaván
Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.