Halász Ferenc: “Végváron nyerni tudunk”

2012.05.16. | Önkormányzati választások , Temes
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Nagy lendülettel indult Temes megyében Csáki-Gál Károly, Végvár RMDSZ színekben induló polgármesterjelöltjének kampánya.

A 2011-es népszámlálás előzetes eredményei alapján község lakosságának 37,5%-a vallotta magát magyarnak. Tekintettel az idei helyhatósági választási törvény előírásaira, a kapott számarány kiváló lehetőséget biztosít Végvár lakosságának, hogy magyar anyanyelvű polgármester irányítsa az önkormányzatot az elkövetkező négy évben.
 

Csáki-Gál Károly polgármesterjelölt a Szövetség színeiben méretkezik meg az idei önkormányzati választásokon. A tanácsosi jelöltlistán fiatal, tapasztalt és szakképzett jelöltek vannak, akik az eddigiekben is aktívan vállaltak szerepeket a helyi közösség életében.

„Emberközeli közigazgatást akarunk Végváron, ezért kampányidőben is együtt dolgozunk a végváriakkal” – nyilatkozta Csáki-Gál Károly. Elmondta: „kampányunkat a lakosságra építjük, naponta járjuk a községet, és beszélgetünk az emberekkel, mert csak a személyes kapcsolat és a személyes tájékozódás révén tudunk válaszokat adni a közösség igényeire”.
 

Végvár településén a Szövetség színeiben induló jelöltek esélyeiről Halász Ferenc megyei RMDSZ elnök úgy vélte, „szemléletváltás történt a községben és a fiatalok érzik, hogy új időkben új gondolkodásmódra van szükség. Végváron együtt nyerni tudunk”.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.