Használjuk okosan szavazatunkat! – Antal Lóránt a 21. KMDSZ Diáknapokon

2014.05.12. | Kolozsvár , Ifjúság , európai parlamenti választások

Használjuk okosan szavazatunkat! – Antal Lóránt a 21. KMDSZ Diáknapokon

Fotó: Csedő Attila

Antal Lóránt, az RMDSZ és a MIÉRT ifjúsági EP-képviselőjelöltje hétvégén részt vett a Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) által huszonegyedik alkalommal megszervezett diáknapok rendezvényein, ahol lehetősége volt több száz fiatallal megosztani a sikeres fiatalokról szóló kampánya lényegét.

„Rengeteg sikeres fiatallal találkoztam a rendezvény során, de számos olyan egyetemistával is, akin érezhető volt, hogy eltávolodott a politikumtól. Az utóbbi csoportba tartozók megerősítettek abban, hogy helye van a rendhagyó kampányomnak, s nem szabad május 25-én abbahagynunk azt a folyamatot, amit elkezdtünk. A pecsét nem fogja ennek az egész projektnek a végét jelenteni” – fogalmazott Antal Lóránt, majd hozzátette: "a fiataloknak azt hangsúlyoztam, hogy bár most az Európai Parlamentbe választunk képviselőket, a választások összefüggenek, s ha most nem mutatjuk meg, hogy képesek vagyunk közösségként fellépni, akkor csökken romániai szinten is az erőnk.”

A fiatalok jelöltje arra biztatott minden jelenlévőt, hogy használja okosan azt az egy szavazatát, ami neki jutott, és május 25-én szavazzon arra a folyamatra, amit elindítottak, szavazzon a sikeres fiatalokra.