Helló, Brüsszel! – legyél Winkler Gyula gyakornoka az Európai Parlamentben

0000.00.00. | Európai Néppárt , MIÉRT

Helló, Brüsszel! – legyél Winkler Gyula gyakornoka az Európai Parlamentben

Tudod, hogy kik döntenek az európai normákról? Tudod, hogy mit csinál egy EP képviselő egész nap? Tudtad, hogy nemcsak Brüsszelben, hanem Strasbourgban is ülésezik minden hónapban az Európai Parlament? Szerinted miből áll az asszisztensi munka egy képviselő mellett? Tudod, hogy a MIÉRT miért foglalkozik gyakornoki programmal?

Érdekel, hogy hány nyelven beszélnek egy ülés alatt? Tudtad, hogy több száz tolmács és fordító munkálkodik nap mint nap az EP-ben? Jártál már Brüsszelben? Szeretnéd megismerni a várost?

Na jó, talán kicsit sokat kérdeztünk. Na, de MIÉRT is? Mert Winkler Gyula, az RMDSZ európai parlamenti képviselője újra meghirdeti gyakornoki programját! Idén is 6 fiatalt választ ki, aki betekintést nyerhetnek 5 héten keresztül az Európai Parlament körforgásába. Felkeltettük az érdeklődésed? Jelentkezz!

Elvégeztél már legalább egy egyetemi évet?

Beszélsz valamilyen európai hivatalos nyelven?

Tudod, hogy melyik a Word és Excel ikon, netalán tudod használni is a programokat, ja, hogy még a böngészőt is?

Elég motivált vagy?

Önkénteskedtél valaha valamit?

Ha ezekre mind IGEN a válaszod: küldd el az önéletrajzod, motivációs leveled, egy ajánlást egy civil szervezettől, és ha kiválasztunk, 5 izgalmas hétig Winkler Gyula gyakornoka lehetsz.

E-mail: gyakornok@miert.ro

Határidő: 2016. november 4.

És ha még mindig van kérdésed: office@miert.ro

Az eredményeket majd a Magyar Ifjúsági Értekezlet facebookján és honlapján tesszük közzé.