Hodgyai Laci is támogatja az ifjúságot

2016.10.06. | Kolozs , RMDSZ , Ifjúság , Parlamenti választások , sport

Hodgyai Laci is támogatja az ifjúságot

A Kolozsvári CFR fiatal magyar focistája, Hodgyai László az ezredik a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum, a MIÉRT Kolozs megyei tagszervezete által összegyűjtött támogatói listán. Az ifjúság ezekkel az aláírásokkal az RMDSZ Kolozs megyei képviselő- és szenátorjelöltjeinek indulását támogatja.

Tegnap délután ezredikként írta alá a támogatói ívet Hodgyai Laci, aki a múlt nyáron érkezett a Vasutasok foci csapatába. A fiatal, magyar sportoló elmondása szerint nem követi napi szinten a politikai eseményeket, viszont fontosnak tartja, hogy a magyar fiatalokat is képviseljék a közéletben. „Barátaim kértek meg, hogy támogassam őket és én igent mondtam nekik. Ismerem őket, ismerem a munkájukat és bízom benne, hogy továbbra is sikeresen dolgoznak majd az erdélyi magyar fiatalokért” – mondta el Hodgyai.

Hodgyai László Csíkszeredában született, nemrég még a Ferencváros színeiben játszott Budapesten, azelőtt pedig a Marosvásárhelyi ASA játékosa volt. A fiatal csatár tavaly júliustól erősíti a Vasutasok csapatát.

A Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum önkéntesei 1000 támogatói aláírást gyűjtöttek össze annak érdekében, hogy az RMDSZ Kolozs Megyei Szervezete által indított szenátor- és képviselőjelöltek hivatalos jelölését segítsék. „Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik támogatták az RMDSZ indulását az aláírásukkal, ugyanakkor ne feledkezzünk meg azokról az önkéntesekről sem, akik a helyi szervezetekben, körzetekben, az RMDSZ Nőszervezetében vagy más támogató szervezetekben, magánszemélyként segítettek az aláírások összegyűjtésében” – hangsúlyozta Enyedi Tamás, a KIFOR elnöke.