Horváth Anna: „Eredményekre van szükség, amelyeket határozottsággal, fegyelmezett és következetes munkával látok elérhetőnek”

2012.06.25. | Kolozsvár
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Hétfő, június 25-én reggel 8 órától tartott munkamegbeszéléssel kezdte meg hivatalos tevékenységét a kolozsvári Polgármesteri Hivatal új vezetősége. A múlt pénteken beiktatott elöljárók először tartottak munkamegbeszélést a hivatal vezető tisztségviselőivel, melynek során a már folyamatban lévő tervek áttekintésére, valamint a várost és a hivatalt érintő problémák feltérképezésére került sor.

Horváth Anna, Kolozsvár RMDSZ színekben megválasztott alpolgármestere már 8 óra előtt pár perccel a polgármesteri hivatalban tartózkodott, ezután köszöntötte az alpolgármesteri iroda munkatársait, majd Emil Boc polgármesterrel találkozott. Ezt követően részt vett a közintézmény első munkamegbeszélésén, amelyre a Polgármesteri Hivatal Üvegtermében került sor.
 

 Horváth Anna a tárgyalást követően elmondta, hogy az elkövetkező négy év legnagyobb kihívása a  kolozsvári magyar lakosok bizalmának a megszilárdítása: a közképviseletbe vetett hit megerősítése és közösségi érdekek nagyobb hatékonysággal  való érvényesítése.
 

 „Az csak természetes, hogy alpolgármesteri irodám ajtaja mindig nyitva áll a kolozsvári emberek előtt. Ugyanakkor RMDSZ-es tanácsos kollegáimmal együtt rengeteg problémát leltároztunk fel, nagyon sok feladatot kaptunk az elmúlt hetek, hónapok alatt Kolozsvár magyar közösségétől. Az elvárás, így a felelősség is hatalmas. Eredményekre van szükség, amelyeket határozottsággal, fegyelmezett és következetes munkával látok elérhetőnek” – nyilatkozta Horváth Anna.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.