Jakab Adorján, a MIÉRT elnökhelyettese: Kelemen Hunor a fiatalokat is képviseli (AUDIÓ)

2014.09.02. | Ifjúság , MIÉRT , államelnök-választás

„Novemberben államelnök-választásra kerül sor, és nekünk, erdélyi magyaroknak meg kell mutatnunk, erős közösség vagyunk, hogy minket nem lehet megkerülni, amikor az ország jövőjéről döntenek” – hangsúlyozta Jakab Adorján, a MIÉRT elnökhelyettese szeptember elsején a Gyergyó Terület Ifjúsági Tanács tisztújító küldöttgyűlésén, majd hozzátette: Kelemen Hunor, a Szövetség jelöltje minket, fiatalokat is képvisel az elnökválasztási küzdelemben, elmondja gondjainkat, elvárásainkat, és azt is, hogy mi, fiatalok milyen jövőt szeretnénk ebben az országban.”

A MIÉRT elnökhelyettese elmondta, a kampány ideje alatt lehetőség adódik arra, hogy a fiatalokat érintő problémák is reflektorfénybe kerüljenek, ezért is fontos, hogy most az aláírásgyűjtés során az ifjúság is hangot adjon elvárásainak, felmutassa az erejét, és segítsen a munkafolyamatban” – emelte ki Jakab Adorján.

A Szövetség szeptember közepén adja le és iktatja a legkevesebb 200 ezer, Kelemen Hunor államelnök-jelölt indulását támogató aláírást.

Hanganyag:
Jakab Adorján nyilatkozata