Kampánymaratont tartanak az RMDSZ Bihar megyei jelöltjei

2012.11.26. | Parlamenti választások , Bihar

Hétfő reggel sajtótájékoztatót tartottak az RMDSZ Bihar megyei szervezetének parlamenti jelöltjei.

A tájékoztató témája a jelöltek által tartott kampánymaraton kezdete. Elsőként Szabó Ödön ügyvezető elnök köszöntötte a jelenlévőket. Szabó elmondta, hogy a jelöltek huszonnégy órás kampányprogramot fognak lebonyolítani, egymás után. Az első huszonnégy órát Cseke Attila az 1. számú képviselői körzet jelöltje fogja végigdolgozni.

Cseke Attilának, elmondása szerint már van tapasztalata a kampánymaratonokban, hiszen mind a 2008-as parlamenti, mind a 2012-es helyhatósági választások alkalmával volt ilyen jellegű programja. A mostani kampánymaratonban vannak régi és új tevékenységek is. A tizenkilenc program között szerepel járdaépítés, szántás és éjjeliőrség is, de lesz kenyérsütés a szalacsi pékségben is. Cseke Attila kampánymaratonja kedd reggel ér véget, amikor átadja a stafétát Szabó Ödönnek, a 2. számú képviselői körzet jelöltjének.

Nagyváradon Pásztor Sándor képviselőjelölt csütörtök reggel veszi át a stafétát és a megyeszékhelyen fog huszonnégy órás kampányprogramot lebonyolítani.