Kelemen Hunor: az RMDSZ megőrizte európai jelenlétét, köszönjük a bizalmat

2014.05.25. | RMDSZ , európai parlamenti választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Kelemen Hunor: az RMDSZ megőrizte európai jelenlétét, köszönjük a bizalmat

„Az exit poll eredmények azt mutatják, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség 6 és 7 százalék közötti eredményt ért el. Számunkra ezek a számok azt jelzik, hogy a magyar emberek nem csak az önkormányzatokban, a romániai parlamentben, hanem Európában is a Szövetség hiteles és tapasztalt politikusait tartják érdemesnek arra, hogy érdekeiket képviseljék. Köszönjük elsősorban a magyar embereknek, a választóinknak a bizalmat, és természetesen köszönettel tartozunk a jelöltjeinknek, az országos kampánystábnak, az RMDSZ megyei és helyi szervezeteinek, polgármestereinknek, önkormányzati és parlamenti képviselőinknek” – jelentette be Kelemen Hunor szövetségi elnök május 25-én este Kolozsvárott, a Szövetségi Elnöki Hivatalban lévő eredményváró központban.

 Az RMDSZ elnöke kihangsúlyozta, a Szövetség összehangolt kampányt folytatott, amelyben európai uniós témákról beszéltek a jelöltek. A kampány során segítséget nyújtottak az erdélyi magyar történelmi egyházak, akik világos és egyértelmű üzenettel bíztattak a részvételre, ezért a Szövetség elnöke köszönetét fejezte ki. 

Eredményváró és sajtótájékoztató Kolozsváron Eredményváró és sajtótájékoztató Kolozsváron Eredményváró és sajtótájékoztató Kolozsváron
Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.