Király András Sofronyán és Szentpálon találkozott a választókkal

2012.11.26. | Parlamenti választások , Arad

Sofronya és Szentpál településeken kereste fel önkéntesek kíséretében a magyar családokat Király András oktatási ügyekért felelős államtitkár, az RMDSZ Arad megyei képviselőjelöltje tegnap, november 26-án.

A kampánykörúton Király András felhívta a két magyar település lakosságának a figyelmét a december 9-i választások fontosságára, és elmondta, hogy Arad megye magyar közösségét csak akkor képviselheti az RMDSZ a Parlamentben, ha mindenki felelősségteljesen voksol a Szövetség jelöltjeire.

A találkozók sorát sofronyai kultúrházban szervezett bál zárta. Az esemény megnyitóján Király András elmondta, hogy a Szövetség kötelessége az, hogy Bukarestben a magyar érdekeket képviselje, de ahhoz, hogy egy erős érdekképviselete legyen az erdélyi magyarságnak, minden szavazatra szükség van. „A magyarság problémáit csak mi tudjuk és akarjuk igazából felvállalni” – fejtette ki Király András, az RMDSZ képviselőjelöltje.