Küldöttgyűlést tartottak Maroshévízen

2011.12.15. | Gyergyó terület

Küldöttgyűlést tartottak Maroshévízen

2011. december 15-én küldöttgyűlést tartottak Maroshévízen. Napirenden szerepelt többek között az alapszabályzat módosított változatának bemutatása, az elnök beszámolója és a választmány bővítése.

A gyűlést jó hangnem, felszabadult légkör jellemezte. A körzetfelelősök különösebb panasszal nem fordultak az elnökség fele, egyetlen közös felvetés talán a gazdasági válság által okozott problémák.

A Területi RMDSZ részéről, Bende Sándor elnök üdvözölte a jelenlévőket. Szerinte örvendetes, hogy ilyen létszámban eljöttek gyűlésre. Fontos ez azért, mert kellőképpen fel kell készülni az elkövetkező helyhatósági illetve parlamenti választásokra. A körzetfelelősöknek tudatosítani kell a választók körében, hogy létfontosságú ügy a magyar képviselet, úgy helyi, mint országos szinten. Csak közös összefogással lehet a kitűzött célokat megvalósítani.

Bodor Attila, elnöki beszámolója után, megköszönte a bizalmi szavazatot, és közölte hogy ezután is a magyar közösség szolgálatában fog állni.