Mától regisztrálhatnak a sajtó munkatársai az RMDSZ Zilahi Kongresszusára

2017.04.25. | Kongresszus
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Mától regisztrálhatnak a sajtó munkatársai az RMDSZ Zilahi Kongresszusára

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Kongresszusára Zilahon kerül sor május 13-án. A kongresszuson csak az online bejelentkező, sajtóakkreditációval rendelkező újságírók vehetnek részt.

Honlapunkon (SAJTÓREGISZTRÁCIÓ menüpont) mától, április 25-től indul az online akkreditáció, amelyet a http://regisztracio.rmdsz.ro/form/kongresszus_sajto címen is el lehet érni. Itt a kongresszuson részt venni kívánó sajtó képviselői regisztrálhatnak 2017. május 5-ig. Fontos, hogy amennyiben az eseményre közvetítő kocsikkal érkeznek, jelezzék ezt a megadott online-felületen (MEGJEGYZÉSEK/TECHNIKAI IGÉNYEK menüpontban), hogy parkoló helyet tudjunk biztosítani.

A Kongresszust megelőzően pénteken, május 12-én több helyszínen is programok zajlanak Szilágy megyében: a MIÉRT fiatal önkormányzati képviselőinek konferenciája Krasznán, vállalkozói fórum Kémeren, gazdák találkozója Perecsenyben, oktatási tanácskozás Zilahon. Ezekre az eseményekre is várjuk a sajtó képviselőit. Amennyiben tudósítani szeretnének, hang- vagy videofelvételt, interjút készíteni, beszámolni a pénteki eseményekről, ebben az esetben módunkban áll szállást biztosítani. A helyek száma korlátozott, kérjük, jelezzék ezt a szándékukat a regisztrációs lap MEGJEGYZÉSEK/TECHNIKAI IGÉNYEK menüpontjában. Május 5. után még visszatérünk ezzel kapcsolatos információkkal.

Kongresszussal kapcsolatos kérdéseikkel és bővebb információkért forduljanak Románszki Zsuzsához (tel: 0743-357340, e-mail: romanszki.zsuzsa@gmail.com) és Könczei Árpádhoz (tel: 0736-365529, e-mail konczeiarpad@gmail.com).

 

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.