Még beadhatják pályázataikat Szilágy Megye Tanácsához a szociális, ifjúsági és tömegsport tevékenységben érintett civil szervezetek

2017.04.19. | Szilágy

„Idén Szilágy Megye Tanácsa három nagy kategóriában hirdette meg pályázatait. Szociális gondozási tevékenységek, valamint ifjúsági és tömegsport tevékenységek támogatására fektetjük a hangsúlyt, amelyekre még április 28., 13 óráig lehet jelentkezni” – hívta fel a figyelmet Szilágyi Róbert István, Szilágy Megye Tanácsának alelnöke, az RMDSZ Szilágy megyei szervezetének ügyvezető elnöke.

Szilágy Megye Tanácsának alelnöke kiemelte, olyan civil szervezetek adhatnak le április 28-ig pályázatot, amelyek szociális gondozási tevékenységet folytatnak, továbbá olyan ifjúsági és sport tevékenységgel is foglalkozó civil szervezetek és egyházak, amelyek alapdokumentumában szerepelnek ezek a fő tevékenységi körök.

A pályázatok elbírálására április 28. és május 19. között kerül sor, majd ezt követően az eredményt Szilágy Megye Tanácsának honlapján teszik közzé. Ugyanitt található a pályázatokkal kapcsolatos hivatalos felhívás, valamint a szükséges dokumentáció: http://www.cjsj.ro/index.php/finantari-nerambursabile-2017.