Megerősödött az RMDSZ Marosvásárhelyi Szervezete

2015.12.23. | Maros

Megerősödött az RMDSZ Marosvásárhelyi Szervezete

„Sikerült beillesztenünk az utolsó fogaskereket is: az utóbbi négy hónapban formát nyert a szervezet működési terve, és kijelöltük azokat a személyeket, akik felelősséget vállalnak a szervezet hatékony működéséért – a városi ügyvezető alelnököket, a teljes választmányt, illetve két alelnököt és egy titkárt” – jelentette ki Peti András, az RMDSZ városi szervezetének elnöke, Marosvásárhely alpolgármestere.

„Az utóbbi négy hónapban sikerült megteremtenünk a szervezeten belüli bizalom alapjait, tisztáztuk a működési szabályokat, és teljes lett a csapatunk is. Nem volt könnyű, de így teremtettünk lehetőséget arra, hogy aki politikai közösségben gondolkodik, tehessen is ezért” – hangsúlyozta a marosvásárhelyi szervezet városi választmányának elnöke, dr. Vass Levente.
Miután összehangolták a marosvásárhelyi körzetek munkáját, az RMDSZ városi szervezete azt tervezi, hogy széleskörű konzultációt szervez a marosvásárhelyi magyar emberek között. Ezt a munkát a jövő év elején kezdik el, amelynek során utcáról-utcára, tömbházról-tömbházra felkeresik a magyar családokat. Az idén szeptemberben elindult szervezetépítő folyamat így reális segítséget jelentett a 2013 februárjában elkezdett átszervezés kiteljesítésében, és valós támogatást biztosíthat az RMDSZ jelöltjeinek a 2016-os választásokon.