Megnyitotta kampányirodáját Kolozsváron az RMDSZ

2016.05.07. | Kolozsvár , Önkormányzati választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Megnyitotta kampányirodáját Kolozsváron az RMDSZ

Az elkövetkező egy hónapban a Szentegyház/Iuliu Maniu utca 4. szám alatti kampányirodában várják az érdeklődőket az RMDSZ jelöltjei, valamint a lelkes önkéntes csapat. A ping-pong asztallal, csocsóval is felszerelt iroda, a Matyi-tér, egyben az önkéntesek központja is, amely egyszerre alkalmas munkára és szórakozásra is. Ahogyan Csoma Botond, a Kolozs Megyei RMDSZ elnöke, tanácsos-jelölt a pénteki megnyitón megfogalmazta: a kampányiroda berendezése és hangulata mutatja azt, ahogyan az RMDSZ viszonyul a jelenhez és a jövőhöz.

„Az elmúlt években az RMDSZ bizonyított az önkormányzatban, és most Horváth Anna alpolgármester személyében olyan jelöltünk van, aki betölthetné a polgármesteri tisztséget. Négy éves alpolgármesteri mandátuma alatt a kolozsvári magyarság érdekeit képviselve, az egész várost érintő ügyeket is felvállalta, és bebizonyította, hogy a kitartó és célkövető munka meghozza az eredményét” – mondta Csoma Botond.

Horváth Anna, az RMDSZ kolozsvári polgármesterjelöltje szerint az elmúlt négy év munkájának utolsó szakaszához érkeztek, amikor az a tét, hogy a kolozsvári magyarság fel tudja-e mutatni azt az erőt, amely megkerülhetetlenné teszi a város életében. „Négy év után bátran elmondhatjuk, hogy közösségünk többet érdemel, és többre képes. Én hiszek a kolozsvári magyar közösség erejében és hiszem, hogy példát tudunk mutatni, mert az elkövetkező időszakban akkora erőt képviselünk, amekkorát június 5-én fel tudunk mutatni” – jelentette ki Horváth Anna. Mint mondta, bízik abban, hogy a következő hónapban nagyon sokan megfordulnak majd a kampányirodában.  

Az iroda minden nap reggel 9-től estig tart nyitva, az érdeklődők naponta találkozhatnak az önkormányzati jelöltekkel, kérdéseket tehetnek fel nekik, valamint javaslatokat fogalmazhatnak meg. Horváth Annával hétköznaponként 10 és 12 óra között lehet itt találkozni, de az RMDSZ polgármesterjelöltje jelezte: ezen felül is igyekszik minél többször jelen lenni a helyszínen.

 

 

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.