Megtartotta négyéves beszámolóját a Szilágy Megyei Tanács RMDSZ frakciója

2016.03.05. | RMDSZ , Szilágy

Megtartotta négyéves beszámolóját a Szilágy Megyei Tanács RMDSZ frakciója

„A Szilágy Megyei Küldöttek Tanácsa március 4-én egyöntetűen elfogadta és megszavazta a Szilágy Megyei Tanács RMDSZ frakciójának beszámolóját, amely jómagam és további hét megyei tanácsos kollégám elmúlt négyéves munkásságát foglalja magába” – mondta Csóka Tibor. Szilágy Megye Tanácsának alelnöke kiemelte: „megyei tanácsosaink minden egyes ülésre felkészülten mentek, és az azt megelőző konzultációink eredményeként egységesen és hatékonyan képviselték az RMDSZ Szilágy megyei szervezetét.”

Az MKT-ülésen elfogadták a megyei tanácsosok újabb négyéves jelölési kritériumrendszerét és annak ütemtervét is: a jelentkezők március 14., 12 óráig nyújthatják be jelölési dokumentációjukat az Szövetség Szilágy Megyei Szervezetének székházában.

Zárógondolatként Csóka Tibor kiemelte: „az eddigi legnehezebb önkormányzati választásnak nézünk elébe. Ahogyan az elmúlt 25 évben, ezután is teljes mértékben ki kell állnunk a magyarok mellett, képviselnünk kell ügyeinket minden fórumon a törvényhozástól a nemzetközi szervezetekig, és nyilvánosságra kell hoznunk minden támadást vagy jogsértést. Ki kell harcolnunk a jövőben is az igazunkat és meg kell védenünk közösségünket.”