Megválasztotta kongresszusi küldötteit Temes megye

2013.03.21. | Temes , Kongresszus

Megválasztotta kongresszusi küldötteit Temes megye

Az RMDSZ XI. Kongresszusára választotta meg küldötteit a Szövetség Temes megyei szervezete szerdán március 20-án. Az RMDSZ Temes megyei Területi Képviselők Tanácsa a temesvári Kós Károly Közösségi Központban tartotta ülését, amelynek keretén belül véglegesítette azon személyek névsorát, akiket a Kongresszusra delegál.

A Szövetség Temes megyei szervezete összesen 16 személyt delegálhat a Csíkszeredában tartandó, május 25-én sorra kerülő Kongresszusra. Hivatalból 7 személy, az ifjúságot egy személy, valamint 8 választott küldött képviseli majd a Temes megyei RMDSZ szervezetét.

A Területi Képviselők Tanácsának ülésén továbbá Halász Ferenc megyei elnök kiértékelte az elmúlt fél év eseményeit, valamint beszámolt a Temes megyei RMDSZ idei terveiről. Eszerint a Szövetség megyei előjárói a szervezet- és közösségépítést tekintik elsődleges feladatuknak. A gyűlésen Molnár Zsolt parlamenti képviselő a folyamatos kapcsolattartás és közös cselekvés fontosságát hangsúlyozta.