Molnár Zsolt: “December 9-én a bánsági magyar értékeinkre szavazunk”

2012.11.26. | Parlamenti választások , Temes

“December 9-én a bánsági magyar értékeinkre szavazunk, jövőnkre, közösségünk gyarapodására” – mondta Molnár Zsolt, november 26-án, a temesvári Geml József Társaskör székházában tartott lakossági fórumon.

Molnár Zsolt, az idei parlamenti választásokon Temesvár 2-es képviselői körzetében száll versenybe az Szövetség színeiben. A fiatal képviselőjelölt az elmúlt két hónapban felmérte a választókerület magyar lakosságának problémáit. A mai találkozón az eredmények kiértékelésére került sor. „Az RMDSZ folyamatosan konzultál a választópolgárokkal. Ha erős magyar képviseletünk lesz a Parlamentben, ha bánsági magyar ember fogja képviselni a bánsági magyarokat, akkor pontosan tudni fogjuk, mi a dolgunk” – fogalmazott Molnár Zsolt.

„A kitöltött kérdőívek arról is tanúskodnak, hogy a bánsági magyarok az összefogást választják, és nem értékelik az egységet megtörő próbálkozásokat. Közösségünk megtartó ereje az összetartozásunk, a szórványban nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne az RMDSZ jelöltjeire szavazzunk, minden más pártra leadott voks csak a román pártokat erősíti. December 9-én a bánsági magyar értékeinkre szavazunk, jövőnkre, közösségünk gyarapodására, és bízom benne, hogy a temesvári magyarok felelősségteljesen és józan ésszel, az erős parlamenti képviseletre voksolnak” – hangsúlyozta a Szövetség jelöltje a találkozón.