Molnár Zsolt képviselő köszönőlevele

2012.12.13. | Parlamenti választások , Temes
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


 

Tisztelt Temes megyei magyarok,

Az RMDSZ-re a megyén belül és országosan leadott szavazatok lehetővé tették, hogy visszaszerezzük a 2008-ban elveszített Temes megyei képviselői mandátumot, így ez által a bánsági magyaroknak az elkövetkező négy évben saját képviselőjük lesz a Román Parlamentben. Vasárnap újból bebizonyosodott, hogy minden magyar számít és minden szavazatból mandátum lesz.

A kampány során arra vállalkoztam, hogy hatékonyan képviseljem a bánsági magyarok és minden magyar ember érdekeit, függetlenül attól, hogy ránk szavaztak vagy sem. Szilárd hitem, hogy a magyar közösség összetartozása és ereje közös identitásunkban, valamint közös múltunkban és közös jövőnkben rejlik, ezért az RMDSZ minden romániai magyart képviselni fog a Parlamentben.

Az elkövetkező négy évben a törvényhozási munka mellett számos közösségépítő programsorozat és a közvetlen kapcsolattartás mentén tudom elképzelni a képviselői munkámat. Erre vállalkoztam és ehhez fogom a továbbiakban az Önök segítségét kérni. Úgy vélem csak közös erővel, összetartással és építő gondolatokkal tudjuk megalkotni azt a jövőt, amelyben élni szeretnénk. Minden vélemény és elképzelés segít bennünket abban, hogy a valós problémákra és gondokra megoldásokat találjunk.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak a Temes megyei magyaroknak, akik szavazatukkal támogatták a Romániai Magyar Demokrata Szövetséget. Megerősítettek abban a hitemben, hogy a Bánságban még mindig egy erős és összetartó magyar közösség él. Külön meg szeretném köszönni az erdélyi magyar lakosoknak, akik országszerte és külföldön leadott szavazataikkal hozzájárultak ahhoz, hogy a visszaosztás során Temes megye képviselői mandátumhoz jusson.

Köszönöm a bizalmat,
Molnár Zsolt

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.