Nagyszalontán járt az Alma együttes

2012.11.15. | Parlamenti választások , Bihar
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Nagyszalontán járt az Alma együttes

Pető Csilla parlamenti képviselő meghívására szerda délben Nagyszalontára érkezett a gyerekek körében hatalmas népszerűségnek örvendő Alma együttes.

A koncertnek helyt adó Zilahy Lajos Művelődési Ház nagyterme zsúfolásig megtelt óvodásokkal, kisiskolásokkal, vidám gyerkőcökkel, akik izgatottan várták a képviselőasszony jóvoltából városunkban fellépő zenészeket.

A rendezvény első perceiben Pető Csilla parlamenti képviselő köszöntötte a jelenlévő kisdiákokat, pedagógusokat és szülőket, majd óriási vastaps közepette szólította a színpadra a gyerekek kedvenc együttesét, az Alma zenekart.

A Minimax Gyermekcsatornáról közismert gyerekzenekar fantasztikus családi koncerttel ajándékozta meg Nagyszalonta apróságait, akik boldogan énekeltek, táncoltak együtt a zenészekkel.

A vidám előadás során természetesen felcsendültek a legismertebb Alma-dalok, mint az Almamánia, Nád a házam, Ma van a szülinapom, a zenészek felejthetetlen perceket szereztek minden résztvevőnek.

A sok vidámsággal, tánccal és meglepetésekkel fűszerezett műsor kicsik és nagyok számára egyaránt emlékezetes élmény marad, amiért köszönet Pető Csilla képviselőasszonynak, akinek a jóvoltából immár a hajdúváros színpadán is bemutatkozott az Alma zenekar.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.