Nótaestet tartottak Kézdiszentkereszten

2012.11.19. | Kovászna , Parlamenti választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Nótaestet tartottak Kézdiszentkereszten

Vasárnap este bensőséges hangulat uralta a kézdiszentkereszti kultúrotthont, ahol felcsendültek a legismertebb magyar népdalok is. A helyi önkormányzat által szervezett esemény meghívottja volt Olosz Gergely szenátor- és Fejér László képviselőjelölt is.


Az est a helyi Tisztás tánccsoport előadásával vette kezdetét, akiknek a talpalávalót Ábri Béla és zenekara biztosította, majd Páll Endre polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, hangsúlyozva Olosz Gergely szenátorjelölt Kézdiszentkeresztért tett munkáját és mindenkori segítőkészségét.
 
Olosz Gergely a kézdiszéki településhez való személyes kötődéseiről beszélt, valamint az egybegyűltek segítségét kérte, hogy folytathassa az elkezdett munkát. A teremben ajándékként szétosztott daloskönyv bemutatása kapcsán kiemelte, „fontosnak tartottuk egy ilyen kötet kiadását, hogy megőrizzük magyarságunkat, székelységünket, hiszen a dalban megtaláljuk azt, amire a szívünknek szüksége van”.
 
Fejér László Ödön megosztotta a tapasztalatait vállalkozásairól, elmondva, hogy a gazdasági világban szerzett tudását a köz érdekében szeretné hasznosítani. A jelöltek egy kis ajándékkal kedveskedtek a fiatal tehetségeknek, majd közös éneklés következett a Háromszéki daloskönyvből választott népdalokból, melyeknek zenei alapját az említett zenekar, valamint a Toto Band együttes tagjai biztosították.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.