Pályázatíró képzést szervez Arad, Temes és Krassó-Szörény megyékben az RMDSZ

2013.10.18. | Arad , Temes , Krassó-Szörény

Pályázatíró képzést szervez Arad, Temes és Krassó-Szörény megyékben az RMDSZ

Folytatódik a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Főtitkárságának Kulturális Főosztálya által szervezett pályázatíró körút, amelynek negyedik állomásán Arad, Temes és Krassó-Szörény megyékben tevékenykedő civil szervezetek-, kulturális intézmények-, és önkormányzatok képviselőit várják a két napos tanácsadásra a szervezők.

A pályázatíró képzésre november 8 – 9-én kerül sor Temesváron, Molnár Zsolt parlamenti képviselő meghívására.

Hegedűs Csilla, az RMDSZ kulturális főtitkárhelyettes elmondta, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség kiemelt célja az erdélyi magyar civil szféra fejlesztése és versenyképességének növelése. „Feltétlenül szükség van arra, hogy a szervezeteink minél több pályázati lehetőséget ismerjenek meg. A megismerésen túl arra is szükség van, hogy első kézből, megfelelően felkészült és pályázatírói illetve lebonyolítói tapasztalattal rendelkező szakemberektől tanulhassanak” – vélekedett Hegedűs Csilla, az RMDSZ főtitkárhelyettese.

A pályázatíró képzésen bárki részt vehet, aki információhoz szeretne jutni a különböző finanszírozási lehetőségekről, ugyanakkor a képzés lehetőséget nyújt arra, hogy a résztvevők megismerjék a pályázási lehetőségeket és elsajátítsák a pályázatírás alapjait. Kérjük, amennyiben részt venne a képzésen az alábbi linken levő jelentkezési lapot töltse ki és küldje el kulturalisfoosz@rmdsz.ro e-mail címre 2013. november 1-ig.

A jelentkezési űrlap letölthető itt