Seres Dénes: eredményre ezután is a jól végzett, tisztességes munka vezethet – Rangsorolta megyei tanácsosjelöltjeit az RMDSZ Szilágy Megyei Szervezete

2016.04.11. | RMDSZ , Szilágy , Önkormányzati választások

„A Szilágy Megyei Küldöttek Tanácsának döntése értelmében a megyei tanácsosi listánkat Szilágyi Róbert István vezeti, aki korábban az RMDSZ Szilágy Megyei Szervezetének ügyvezető elnökeként, majd alprefektusként dolgozott a szilágyságiakért. Az ifjúság által is támogatott jelöltet a Szilágy Megyei Tanács jelenlegi alelnöke, Csóka Tibor követi, akinek a jövőben is egyértelműen számítunk tudására és tapasztalatára” – mondta Seres Dénes parlamenti képviselő, a Szövetség Szilágy Megyei Szervezetének elnöke.

Seres Dénes kifejtette: „jelenleg az első tíz helyről döntöttünk, de természetesen teljes listával indulunk a választásokon. A további sorrend: Dari Tamás – Sarmaság körzet, Pop Imre – Kraszna körzet, Berek István – Szilágysomlyó körzet, Domokos Ferenc – Szilágycseh körzet, Sojka Attila – Zilah körzet, Simonfi Mária – nőszervezet képviseletében. Őket követi Lukács József Szilágysomlyóról, majd Zsibó képviselője.” Jól sikerült fejezetet zárt az RMDSZ megyei szervezete, viszont ezután is a jól végzett, tisztességes munka jelenti az eredményességet – tette hozzá a parlamenti képviselő.

Simonfi Mária ügyvezető elnök a kampányra való felkészülés és a pontosan végzett munka fontosságáról beszélt a jelenlévőknek. Az ülést Szoboszlai Attila MKT-elnök vezette.