Szabad Európát teremthetünk május 25-én

2014.05.08. | Ifjúság , Marosvásárhely , európai parlamenti választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Szabad Európát teremthetünk május 25-én

Fotó: Csedő Attila

Antal Lóránt, az RMDSZ és a MIÉRT ifjúsági jelöltje május 7-8-án, Marosvásárhelyen, a tizenhetedik alkalommal megszervezett Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál rendezvényeire látogatott el.

„Mindig örömmel tölt el az, ha azt látom, egy ifjúsági rendezvénynek van hagyománya, s ha valamit tizenhetedszer is megszerveznek, akkor azt egyértelműen sikeresnek lehet nevezni. A kampányomban pedig éppen a sikerrel foglalkozunk, hiszen meg akarjuk változtatni azt a hibás elgondolást, mely szerint csak az lehet sikeres, akinek szárnyal a karrierje vagy rengeteg pénzt keres. Szerintünk az a sikeres, aki azt teszi, amit szeretne” – mutatott rá Antal Lóránt kampányának egyik fő üzenetére. Antal szerint önmagában a siker nem elegendő, hiszen Erdélyben a megmaradáshoz közösségben kell gondolkodni, s egyetlen társadalom sem mondható egészségesnek, ameddig a politikája nem az. Ezen a ponton pedig a fiataloktól nem elutasításra, hanem a politikai kezdeményezésekhez való társulásra van szükség.

 

„Minél több fiatal csatlakozik a politikai erőkhöz, annál hamarabb és annál jobb irányba változhatnak a dolgok. Most van erre lehetőség, hiszen május 25-én minden fiatalra szükség van ahhoz, hogy valóban megteremtsük magunknak a Szabad Európát” – hangsúlyozta a választáson való részvétel fontosságát Antal Lóránt, az ifjúság EP-képviselőjelöltje.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.