Tisztelt Szilágyságiak!

2016.12.13. |

Tisztelt Szilágyságiak!

Az RMDSZ Szilágy Megyei Szervezete nevében köszönöm a szilágysági magyar emberek bizalmát! Megtiszteltetés, hogy továbbra is képviselhetjük közösségünket a parlamentben. Büszke vagyok arra, hogy a Szilágyságban egy olyan erős és összetartó magyar közösség él, amely tudatosan szavazott a fiataljaink jövőjére, kultúránk és hagyományaink megőrzésére.

Kampányunk során a megyénk minden magyar lakta települését bejártuk, több mint 250 kilométert tettünk meg gyalog csapatunkkal annak érdekében, hogy minden házhoz bekopoghassunk és személyesen találkozzunk közösségünk tagjaival. A körút során szerzett tapasztalatokat, információkat batyuként visszük magunkkal. Célunk, hogy a gazdaság fejlesztésével itthon tartsuk fiataljainkat, és segítsük őket boldogulásukban, ezáltal megakadályozva falvaink elöregedését. Az Önök bizalmának köszönhetően egy olyan Erdélyért, olyan Szilágyságért fogunk dolgozni, amely gyermekeink, unokáink biztos otthona.

Szilágy megyében a képviselőházi listákra leadott 84.034 érvényes szavazat közül az RMDSZ 21 189 szavazatot (25,21%) kapott, míg a szenátorjelölti listákra összesen 84.099 érvényes szavazatot adtak le, amelyből 21.279-et (25,3%) kapott az RMDSZ.

Köszönettel,

Seres Dénes parlamenti képviselő,