Tófalvi Éva biatlonos belépett az RMDSZ-be, aláírásával pedig Kelemen Hunort, a magyar államelnök-jelöltet támogatja

2014.08.28. | RMDSZ , Csík terület , RMDSZ Nőszervezet , államelnök-választás

Örömteli pillanat, hogy a számos kiváló hazai és nemzetközi eredményt elérő csíkszeredai Tófalvi Éva biatlonos is belépett az RMDSZ Csíkszeredai Szervezetébe” - jelentette be Borboly Csaba területi elnök a mai csíkszeredai sajtótájékoztatón, majd hozzátette: az 1989 után felnőtté váló generációnak egyre nagyobb teret kell engedni, bátorítani kell arra, hogy beleszóljon a közösségi ügyekbe, részt vegyen az RMDSZ-szervezetek irányításában, tevékenységében.

„Úgy gondolom, az ifjúságnak erőteljesebben kellene hallatnia a hangját, a városi szervezet közelgő tisztújítása kiváló alkalom a fiatalításra” – fejtette ki Borboly Csaba.

Tófalvi Éva a sajtótájékoztatón elmondta: a Szövetségben tevékenykedve is próbál eredményes lenni, akárcsak a sportban, továbbá a magyarok ügyéért fog dolgozni.

Tófalvi Éva nyitott, őszinte, határozott személyiség, akit érdekel közösségének sorsa, és akivel a területi nőszervezet is gazdagabb lett. A sportolóval a sikeres nők példáját is fel szeretnék mutatni” – hangsúlyozta Lőrincz Csilla, az RMDSZ Csíki Területi Nőszervezetének elnöke.

A sajtótájékoztatón Tófalvi Éva biatlonos aláírásával támogatta Kelemen Hunor szövetségi elnök államelnök-választáson való indulását.