Továbbra is Kovács Levente a RMDSZ Maros Megyei Szervezetének ügyvezető elnöke

2017.04.21. | Maros
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Továbbra is Kovács Levente a RMDSZ Maros Megyei Szervezetének ügyvezető elnöke

A RMDSZ Maros Megyei Szervezete Területi Képviselők Tanácsának (TKT) tegnapi, április 20-i gyűlésén Péter Ferenc, a megyei szervezet elnökének javaslatára megújult a Szövetség megyei szervezetének ügyvezető elnöksége.  

„Fontosnak tartom, hogy az új ügyvezetői csapat már a holnapi naptól elkezdjen dolgozni, hiszen munka, az van bőven. Amint azt elnökké választásomkor mondtam, meg kell erősítenünk a megyei szervezetet, erősíteni kell kapcsolatainkat az egyházzal és civil szférával. Szorosabbra kell fognunk napi szintű kapcsolatunkat a Szövetség színeiben megválasztott önkormányzati csapattal. Ebben a nagy és összetett munkában kell a megyei szervezet ügyvezető elnökségének helytállnia" – hangsúlyozta Péter Ferenc, az RMDSZ Maros Megyei Szervezetének elnöke.

A megyei szervezet vezetőjének javaslatára a TKT Kovács Leventét erősítette meg megyei ügyvezető elnöki tisztségében.

Köszönöm a bizalmat. Folytatni szeretném a három évvel ezelőtt elkezdett munkát. Bízom abban, hogy a megújult ügyvezetői csapattal hatékonyabbá tudjuk tenni a megyei szervezetet, javítani tudunk mind a belső, mind a külső kommunikációban. Ugyanakkor folytatjuk a megyében elkezdett általános tisztújítási folyamatot, amelyet májusban le kell zárnunk" – mondta Kovács Levente.

A megújult ügyvezető elnökségben Csibi Attila a Nagy- és Felső-Küküllő menti és szervezési alelnök, Szabó Albert Alsó- Küküllő menti és vidékfejlesztési politikáért felelős alelnök, Tóth Sándor a Nyárádmente és szervezeti gazdálkodásért felelős alelnöke lett. Kozma Mónika a Felső-Maros menti és gazdaságpolitikáért felelős alelnök, Simon István az Alsó-Maros menti és önkormányzati alelnöki, Ilyés Tóth Sándor a Mezőségi és egyházügyi alelnöki, Dr. Vass Levente a Marosvásárhelyért és egészségügyi politikáért felelős alelnöki, Novák Csaba Zoltán az oktatási és közművelődésért felelős alelnöki, míg ifj. Birtalan István az ifjúságpolitikáért felelős alelnöki tisztséget tölti be.

A TKT gyűlésen a jelenlévők szavaztak az RMDSZ május 13-i Zilahon megszervezett kongresszusának Maros megyei küldötteiről is, a megyei szervezetet 43 küldött fogja képviselni.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.