Továbbra is Seres Dénes látja el az RMDSZ Szilágy megyei szervezetének elnöki tisztségét

2012.02.17. | Szilágy
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Továbbra is Seres Dénes látja el az RMDSZ Szilágy megyei szervezetének elnöki tisztségét

2012. február 17-én tartotta tisztújító küldöttgyűlését az RMDSZ Szilágy megyei szervezete. A 22 szervezet képviseletét ellátó testület elsöprő többséggel (234 tagból 230) szavazott újból bizalmat Seres Dénes képviselőnek az RMDSZ Szilágy megyei elnöki tisztségének betöltésére.

„Az infrastrukturális fejlesztések sorozatával, kultúrházaink, iskoláink, óvodáink, templomaink, közintézményeink építésével és felújításával, a szilágysági magyarlakta településeken sikerült újból visszaadnunk a hitet és a reményt az itt élő magyarságnak. A modern, civilizált élet megteremtésével jövőképet mutattunk fel mindazoknak, akik szülőföldjükön szeretnének élni. Mindez nagymértékben a kormányzati szerepvállalásnak köszönhető, amely megkönnyítette az Európai Unió által finanszírozott pályázatokhoz való hozzáférést is” - nyilatkozta Seres Dénes elnöki beszámolójában. Hangsúlyozta, csak azoknak a magyar közösségeknek sikerült rendkívüli eredményeket felmutatni, ahol a magyarság egységesen lépett fel az önkormányzati választásokon.

Szilágyi Róbert István ügyvezető elnök a Szilágy megyei RMDSZ honlapjának üzemeltetéséről tájékoztatta a jelenlévőket (www.szilagyrmdsz.ro), amelynek eddig több mint 150.000 látogatója volt. Elmondta, hogy Szilágy megyében egy erőteljes és nagyon tevékeny ifjúsági mozgalom van, amely a közösségformáló tevékenysége mellett felkészíti a fiatalokat az önkormányzati szerepvállalásra is.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.