Új elnököt választ a MIÉRT

2015.03.03. | Ifjúság , MIÉRT

Új elnököt választ a MIÉRT

A Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) országos tisztújító küldöttgyűlése új elnököt választ. A szervezet legfelső döntéshozó gyűlésére 2015. március 20–22. között kerül sor Nagyváradon, illetve Püspökfürdőn. Az Országos Küldöttgyűlés évente ülésezik, áttekinti a tagszervezetek éves beszámolóit, valamint meghatározza a MIÉRT célkitűzéseit és tevékenységi tervét az elkövetkező időszakra.

Ismét fordulóponthoz érkezett a Magyar Ifjúsági Értekezlet, leköszönő elnökként pedig büszke házigazdája leszek ennek a jelentős eseménynek” – emelte ki Szabó József, aki a tisztújító részleteivel kapcsolatban hozzátette: az elnöki tisztségért indulóknak március 6-ig kell elküldeniük jelentkezési dossziéjukat, amelynek tartalmaznia kell a jelölt programját és legalább két tagszervezet támogatását.

A megnyitó, valamint a küldöttgyűlés munkálatainak előkészítését követően az új elnök és az elnökség megválasztására is sor kerül, ugyanakkor átadják a MIÉRT Pro Organizatione díját is, amellyel az előző évekhez hasonlóan a szervezet fejlődéséért munkálkodó személyeket jutalmazzák.