Újra Seres Dénesnek szavazott bizalmat az RMDSZ Szilágy Megyei Szervezete

2015.10.30. | Szilágy
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Újra Seres Dénesnek szavazott bizalmat az RMDSZ Szilágy Megyei Szervezete

Emberközeli RMDSZ-ként kell dolgoznunk, ez által is képviselve közösségünk valós érdekeit – hangsúlyozta Seres Dénes parlamenti képviselő október 29-én, csütörtökön Zilahon, az RMDSZ Szilágy Megyei Szervezetének küldöttgyűlésén, azt követően, hogy a jelenlévő 221 elektor újabb 4 évre szavazott neki bizalmat és választotta vissza a szervezet élére.

Kelemen Hunor szövetségi elnök a küldöttgyűlésen azt hangsúlyozta: az RMDSZ készül a jövő évi választásokra. A jelöltállítás kritériumait még jövő hét végén leszögezi és elfogadja a Szövetségi Képviselők Tanácsa, hogy hiteles, a közösség által megfelelőnek tekintett jelöltek álljanak a rajtvonalhoz a 2016-os önkormányzati és parlamenti megmérettetésen. „Szilágyságban is meg kell őriznünk, meg kell erősítenünk a képviseletet, és országos szinten is mérleget kell vonnunk: mit vállaltunk, mit teljesítettünk, megtettünk-e mindent azokért, akiknek az érdekeit képviseljük. Mindig szeretettel jövök Szilágy megyébe, ahol azt látom, hogy a magyar polgármesterek, alpolgármesterek és önkormányzati képviselők kitartóan dolgoznak a közösségért. Még ellenzéki helyzetünkben is megkeresik a lehetőségeket, hogy folytathassák, befejezhessék a megkezdett fejlesztési munkálatokat. Mi a közösségi képviseletet továbbra is csapatmunkaként képzeljük el” – tette hozzá az RMDSZ elnöke, aki megköszönte a Szilágy megyei szervezet elnökének, Seres Dénes parlamenti képviselőnek eddigi közösségi tevékenységét.

Seres Dénes, az RMDSZ Szilágy Megyei Szervezetének elnöke felszólalásában megköszönte az RMDSZ országos szervezetének és Kelemen Hunor szövetségi elnök támogatását, partnerségét, majd az elmúlt négy év munkáját értékelte. „Azért dolgoztunk a múltban, és azért kívánunk tevékenykedni a jövőben is, hogy az RMDSZ által egy emberként tudjuk képviselni közösségünk érdekeit. Az elmúlt négy év számos kihívással volt tele, de kemény munkánknak köszönhetően sok intézményünket, iskolánkat sikerült felújítanunk, a teljes megye magyarságát megmozgató rendezvényeket tudhatunk magunkénak, sikeres helyhatósági, parlamenti, európai parlamenti és államelnöki kampány van mögöttünk” – számolt be Seres Dénes.

„Eredményes munkáról kell beszámolnom, amikor az ifjúságra gondolok. A 21. századnak megfelelően próbáltunk lehetőségeket teremteni a fiatalok számára, annak érdekében, hogy itthon maradjanak és megalapozhassák jövőjüket” – emelte ki a parlamenti képviselő, majd hozzátette: „egyre több olyan fiatallal találkozok, aki a külföldi munka után itthon tervezi életét, de sokak számára a szülőföldön maradás prioritást jelent. A modernizációt folytatnunk kell, mert a gyors változásokat követve újabb és újabb kihívásokkal szembesülünk. E célt követve kívánunk a jövőben is dolgozni a minőségi magyar oktatásért, iskoláink megmaradásáért, kultúránk ápolásáért és megőrzéséért.”

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.